Home

-Activitãți

Special Auto SRL este o companie cu domeniul principal de activitate -Servicii de reparație și întreținere camioane si autoutilitare.

-Istorie
n anul 2000, acționarul Horst Barth cumpără o proprietate din Sighișoara, cartierul Soromiclea, cu o suprafață de teren de aproximativ 80.000 de metri pătrați, în scopuri de închiriere (include o suprafața utila de 14.000 metri pătrați, fiind aproximativ 80% spațiul de producție si depozitare, aproximativ 20% spațiu rezidențial)
Una dintre clădirile achiziționate este de acum înainte echipată ca atelier de reparații camioane.

-Compania evoluează de acum în domeniul de service auto. Inițial, sunt achiziționate în principal vehicule accidentate, reparate și revândute sub diferite forme.

-Crescând cererea de reparații regionale și necesitatea pieselor de schimb, se înființează societatea Centru Piese Camioane SRL  în 2007. Sarcina principală a acestei companii este comercializarea cu piese și accerori pentu camioane și achiziționarea pieselor necesare la reparațiile efectuate în propriul atelier.

-Pentru a se întări forța activităților din România, se închide societatea HB AUTOELEKTRIK UND KOMFORT cu sediul in Nürnberg – Germania, în funcțiune din 1992, proprietarul și dotările acestei societăți se mută în România.

-Bazat pe mulți ani de experiență ca MAISTRU AUTO și lipsa de profesioniști la nivel regional, compania câștigă din ce în ce mai multă clientelă națională.

-Experiența acumulată de-a lungul anilor în atelierele proprii au culminat în crearea unui departament technic « trucktech ». Acest departament sprijină atelierele și transportatorii la nivel național, prin transferul de informații și date tehnice.

-Din anul 2016 această activitate este întărită cu un nou partener GERMAN, care la rîndul lui execută servicii echivalente pe teritoriul tărilor din occident, de asemenea se angajează personal tehnic nou.

-Cu sprijinul noilori parteneri se pune la dispoziție clienților un HOTLINE technic.

-Pentru anul 2016 este prevăzut o continuă dezvoltare a departamentului technic.

Prin noi contracte cu importanți producători de piese pentru vehicule și echipamente de diagnosticare, va fi extins în continuare și comercializarea pieselor auto.
În plus, clienților se va oferi suport technic prin diagnosticarea prin intermediului Internet.
Oferta serviciilor va fi extinsă prin formarea și școlarizarea personalului technic a clienților prin seminare si școlarizări oferite să mediteze tehnica aplicată și abilitățile producătorilor de piese.