Departament tehnic

Activitatea
Creșterea permanenta a ceriintelor tehnice din activitatea de reparații auto este cunoscuta. Complexitatea crește și mai mult prin utilizarea pe scară largă a sistemelor electronice. Pentru a opera cu succes, atelierul de reparatii vehicule comerciale modern necesită multe cunoștințe si metode de reparatii actuale, acestea fiind deseori depășite sau înbatrînite.
Referitor creșterii enorme a fluxului de informatii, este aproape inposibil ca meseriașul în atelierele actuale, sa cunoasca toate sistemele si aplicatiile moderne ca sa aplice o reparatie și intretinere corespunzatoare ceriintelor impuse.

Pentru a avea posibilitatea de a contracara aceastei evoluții în mod activ, va oferim un  sistem de informare eficient, bazat pe o gama larga de date și informatii acumulate dea rindul anilor precedenti.
Avind relatii directe cu producatorii de mașini si componentele acestora, specialiști noștri acumuleaza informatii internationale, intr-o baza de date care continua sa creasca cu fiecare apel și la fiecare răspuns la întrebarile clientilor noștrii.
Printr-un sistem HOTLINE oferim partenerilor „trucktech” o posibilitate exclusiva la un acces de informatii si date prin asistenta telefonica acordata de catre tehnicienii și maiștrii noștri.
Specialistii nostrii cu experienta practica va ofera sprijin telefonic, se transmit scheme electrice, pneumatice si hidraulice. Daca clientul este posesor unui sistem de diagnostificare electronica profesionala, oferim un sprijin de diagnoza prin internet.