Texa NAVIGATOR

Solutia TEXA.com

NAVIGATOR TXTs

Interfața de diagnoza universală
Diagnoza multimarca de la TEXA

Astăzi, echipamentul de diagnoza este o piesă esențială pentru fiecare atelier. Toate procedurile de reparații, chiar și cele care au fost efectuate pina acum, prin simpla înlocuire a unei componente mecanice defecte sau deteriorate, actual si pe viitor, aceste reparatii au nevoie de anumite setări de bază și activări care sunt posibile numai cu ajutorul unui aparat de diagnoza performant.
Chiar și la reparatii de întreținerea, inspecții și revizii periodice, sunt necesare aparate electronice specifice, cu care puteți reseta service, sa verificați starea sistemelor sau activarea anumitor sisteme.
NAVIGATOR TxTS este cea mai recent dezvoltata interfață  de diagnoza pentru multi-marca de catre TEXA. Este un aparat de diagnoza performant pentru conectarea directă la mufa OBD a vehiculului, care comunică prin Bluetooth cu unitățile de afișare AXONE Nemo, AXONE 4 Mini, MULTI PEGASO sau un PC Windows.

5 aplicații într-un dispozitiv

TxTS este varianta cea mai multilaterala și extensiva din seria NAVIGATOR pentru diagnoza auto la toate tipurile de vehicule (autoturisme, motociclete, camionete si camioane, AGRI și marine). Munca fără fir permite utilizatorului, sa efectueze toate testele de diagnoza cu o mare libertate de mișcare în atelier și în jurul vehiculului
NAVIGATOR TxTS permite efectuarea urmatoarelor teste: Citirea și ștergerea erorilor, afișarea valorilor măsurate și stările de activare, setare și configurare a unitatilor de comanda, resetat avertizarea pentru schimbarea uleiului, resetat reparatii de întreținere, airbag-ul, chei și telecomenzi.